"КомунТех" 2023: передові рішення у сфері комунальних інновацій від українських виробників
"КомунТех" 2023: передові рішення у сфері комунальних інновацій від українських виробників

“КомунТех” 2023: передові рішення у сфері комунальних інновацій від українських виробників

24.10.2023

З 17 по 19 жовтня в серці нашої країни – Києві – відбувся ключовий івент у галузі комунальної техніки, де зібралися вищі посадовці державних та виконавчих органів влади, науковці, інвестори.

На виставці була представлена продукція компаній житлово-комунальної сфери. Цього року “КомунТех” зібрав справжніх лідерів ринку, які використовують новітні технічні рішення для реалізації своїх проєктів та креативних задумів. Найцікавішими екземплярами були сміттєвози: їх різноманітність дивувала!

Велику площу виставки зайняли компанії “АВТЕК” і “СПЕЦМАШ”, які презентували сучасні сміттєвози, виготовлені за ліцензією, передовими розробками та технологіями відомого   світового виробника  Hidro-Mak.

Визначним для події був візит гостей із Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Федерації роботодавців України. Зокрема, заступник  Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Бутенко Олександр поділився своїми настановами та ознайомився із продукцією кожної представленої компанії в рамках “КомунТех”. Виступив і Генеральний директор Федерації роботодавців Руслан Іллічов: “Дякую усім за співпрацю, за те, що не зупинили свої підприємства. Я всіх закликаю підтримувати одне одного, адже ми всі за нашу перемогу! Слава Україні!”. На виставці був присутній також народний депутат України Дмитро Кисилевський.

У рамках “КомунТех” створена зона “open talk”, де провідні фахівці компаній ділилися своїми кейсами, знаннями та спілкувалися зі слухачами. Від “АВТЕК” виступав Генеральний директор компанії Сергій Кобилінський. Він розповів про шлях сучасних сміттєвозів Hidro-Mak від імпорту до виробництва в Україні. Сергій поділився інформацією про їх партнерство із “СПЕЦМАШ”, окреслив особливості та переваги саме цих сміттєвозів. Зараз на заводі у Прилуках виготовляють сміттєвози заднього завантаження 10 м3, 15 м3, 22 м3. Також від компанії виступав провідний фахівець Сергій Королюк, який розповідав про сучасні технології у контексті обслуговування доріг взимку, за допомогою машин, зібраних за технологією RASCO. 

“КомунТех” — це не тільки виставка, але й місце, де вирішуються важливі питання, які впливають на якість нашого життя. 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Категорії

Останні публікації

logo
АВТЕК – офіційний дистриб’ютор FORD TRUCKS і офіційний дилер FOTON, МТЗ, SOLARIS, OTOKAR, RASCO, KASSBOHRER, HIDRO-MAK, ERDEMLI, HYVA.
Copyright © 2023. All rights reserved