FOTON MOTOR - лідер майбутнього логістичної та транспортної галузі
FOTON MOTOR - лідер майбутнього логістичної та транспортної галузі

FOTON MOTOR – лідер майбутнього логістичної та транспортної галузі

16.01.2023
FOTON MOTOR – китайський виробник колісної техніки з 27-річною історією, що спеціалізується в основному на випуску вантажного шасі та вантажних автомобілів.

Друзі, відтепер ви можте придбати в Україні одну з найпопулярніших у світі марок вантажної техніки FOTON у офіційного дилера «АВТЕК».

FOTON MOTOR – китайський виробник колісної техніки, що спеціалізується в основному на випуску вантажного шасі та вантажних автомобілів.

За співвідношенням ціни та якості  FOTON є оптимальним варіантом для комерційної та приватної експлуатації.

Дізнатися більше про наявні моделі FOTON, їх технічні характеристики та умови придбання можна на сайті, за телефонами  (098)-165-90-00 / (067)-150-01-05 або електронною поштою [email protected].

Пропонуємо детальніше ознайомитися з історією компанії у офіційному відео від виробника.

«Компанія FOTON була заснована у 1996 році у Пекіні і стала найбільшою з виробництва комерційних автомобілів у Китаї. У 2012 році підприємства FOTON і Daimler створили спільну компанію Beijing FOTON Daimler Automotive (BFDA) Co., Ltd.  Завдяки впровадженню європейських технічних стандартів і оптимізованим технологіям створення автомобілів Daimler, інтеграції глобальних ланцюгів постачання Cummins, ZF, KNORR-BREMSE, Valeo, Continental і BOSCH, FOTON Daimler Automotive стала центром досліджень, розробок і виробництва нового покоління великовантажних автомобілів світового класу.

Вантажівки від BFDA експортуються в більш ніж 100 країн і регіонів у всьому світі. BFDA вперше представила систему управління якістю Daimler TOS, систему управління роботою OTD і систему управління двигуном Cummins COS. Була створена глобальна фабрика цифрових прототипів з автоматизованим виробництвом процесів штампування, зварювання, фарбування та збирання за допомогою високоточних роботів і повної лінії перевірки транспортних засобів і лінії повторної перевірки для забезпечення відмінної якості продукції.

Річна виробнича потужність BFDA – 200 000 автомобілів. BFDA виробляє більше 200 типів великогабаритних вантажівок середнього та високого класу з тоннажем від 13 до 55 тонн, серед яких шасі, тягачі, самоскиди, автобетонозмішувачі та інша спецтехніка.

EST-A та EST-M — дві нові серії вантажівок, розроблені спеціально для ринку високоефективної міської та міжміської логістики.

Серія висококласних вантажівок EST-A розроблялася в Європі протягом 4 років і була оснащена двигунами Cummins ISG і коробками передач ZF.

Завдяки контролю на кожному етапі виробництва на відповідність стандартам якості BFDA та перевірці цієї моделі 10 мільйонами кілометрів, у EST-A досягнуто зменшення опору вітру та зменшення ваги вантажівки, що забезпечило зменшення споживання палива на 5%-10% та збільшення ефективності транспортування на 30%, а також інтегровано переваги безпеки, комфорту та потужності.

EST-M — це нова високоефективна вантажівка середньої вантажопідйомності на платформі, розробленій китайсько-німецькою командою досліджень і розробок. Вона призначена для міжміської логістики високого класу з двигунами Cummins ISF та коробками передач ZF. Завдяки низькій витраті палива, безпеці та комфорту, а також високій транспортній ефективності його високо оцінили клієнти у різних куточках світу.

Колісна база EST-M коливається від 3800 до 6100 мм, тому його можна переоснащувати в серії транспортних засобів спеціального призначення, таких як вантажівки-рефрижератори, вантажівки для перевезення контейнерів, автоцистерн, сміттєвозів, автомобілів з кранами-маніпуляторами та багато іншого.

Щоб швидко і якісно задовольнити потреби усіх клієнтів BFDA гарантує безперебійне обслуговування автомобілів. Сьогодні існує понад 1300 сервісних мереж для проданих вантажівок, які охоплюють понад 100 країн і регіонів світу. Також BFDA створила 8 регіональних складів запасних частин на суму понад 100 мільйонів доларів США та трирівневу систему постачання запасних частин. Завдяки цьому рівень задоволеності постачанням запасними частинами для основних моделей продажу становить понад 85%.

У багатьох регіонах створені колцентри, щоб надавати професійну технічну підтримку клієнтам у всьому світі та безкоштовною рятувальною допомогою на дорозі в межах 200 кілометрів з усуненням загальних несправностей того ж дня.

Будучи лідером у галузі логістики, BFDA вивчає тенденції розвитку сучасної логістики, глибоко досліджує запити клієнтів і постійно впроваджує інновації.

Вантажівки BFDA отримали високе визнання та довіру клієнтів у всьому світі. З розвитком компанії вантажівки BFDA з високою ефективністю, низьким споживанням і захистом навколишнього середовища, безумовно, стануть лідером майбутнього логістичної та транспортної галузі.

В Україні офіційним дистриб’ютором автотехніки FOTON є  автомобільний холдинг «АВТЕК». »

Категорії

Останні публікації

logo
АВТЕК – офіційний дистриб’ютор FORD TRUCKS і офіційний дилер FOTON, МТЗ, SOLARIS, OTOKAR, RASCO, KASSBOHRER, HIDRO-MAK, ERDEMLI, HYVA.
Copyright © 2023. All rights reserved